علیرضا آرا,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

علیرضا آرا درباره فعالیتهای جدیدش بعد از سریال <<دل دار>> گفت: در حال حاضر مشغول بازی در سریال <<از سرنوشت>> هستم که به تهیه کنندگی اکبر تحویلیان در سه فصل ساخته می شود.

وی بیان کرد: فصل اول این سریال را محمدرضا خردمندان و فصل دوم را علیرضا بذرافشان کارگردانی می کند و فصل سوم هنوز قطعی نشده است که توسط چه کسی کارگردانی می شود.

این بازیگر درباره تعداد قسمت های این سریال اظهار کرد: این مجموعه در ۵۰ قسمت ساخته می شود و اکنون فصل ۱ و فصل ۲ همزمان تصویربرداری می شود که البته من در فصل دوم این سریال بازی می کنم.

آرا اضافه کرد: این سریال با یک روند زمانی پیش می رود و کاراکترهای اصلی قصه ۲ پسر نوجوان هستند.

وی در پایان با اشاره به فضای این سریال اجتماعی بیان کرد: من نقش اسماعیل را در این سریال بازی می کنم که محور آن همان ۲ کاراکتر نوجوان است که ما ۲ دهه از زندگی آنها و مشکلات و معضلاتشان را می بینیم. حدود سه ماه است که فیلمبرداری این کار آغاز شده است و حداقل تا چند ماه دیگر ادامه دارد.

اکران فیلمی با بازی خواننده پاپ در تابستان ۹۸

رامبد جوان: سریال «چرنوبیل» را ببینید، خیلی خفن است

توضیح لیلا حاتمی درباره حذفش از سریال «نهنگ آبی»

فیلم‌های سینمایی که این روزها از تلویزیون پخش می‌شوند

فیلم بلعیدن چهار مرغ و یک موش توسط مار پیتون

فیلم های جالب مشهور ترین زن قمی (امپراطور کوزکو)

توقف اکران فیلم های تبلیغ شده از شبکه ی ماهواره ای جم !! + تبلیغات شبکه ی جم

سریال ,فصل ,۲ ,علیرضا ,بازی ,آرا ,این سریال ,می شود ,و فصل ,است که ,فصل دوم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

حامی عمران وبلاگ شخصی باقر دزفولی . B. Dezfouli Blog مطالب اینترنتی بیگ گو maryamit joorchin harmonienbaran بک لینک و رپورتاژآگهی هواداران استاد گیتار آقای امیر کریمی دانلود فیلم و سریال